• OBJAVLJENO: 16.04.2019.
Zasjedao Kolegij Skupštine Bosansko-podrinjskog kantona Goražde
Razmatrano pitanje popune pozicija u radnim tijelima Skupštine

Na današnjoj sjednici, Kolegij Skupštine Bosansko-podrinjskog kantona Goražde razmatrao je pitanje popune pozicija u radnim tijelima Skupštine te je, s tim u vezi, usvojio zaključak kojim je od klubova poslanika u Skupštini Bosansko-podrinjskog kantona Goražde zatraženo da do četvrtka 18.04.2019. godine Skupštini dostave svoje prijedloge u vezi s popunom ovih pozicija.

Uzimajući u obzir da je u toku zasjedanja razmatrano i pitanje održavanja 2. redovne sjednice Skupštine, Kolegij je također usvojio zaključak kojim je od Vlade Bosansko-podrinjskog kantona Goražde zatraženo da do istog ovog datuma Skupštini dostavi materijale za 2. sjednicu Skupštine.

Predsjedavajuća Skupštine Bosansko-podrinjskog kantona Goražde Edita Velić uputila je danas, u svoje ime i u ime Skupštine, telegrame saučešća porodicama tragično nastradalih uposlenica Osnovne škole „Kovačići“ u Sarajevu i kolektivu ove škole.

Naredna sjednica Kolegija Skupštine BPK-a zakazana je za petak, 19.04.2019.godine na kojoj će se razmatrati prijedlozi za popunu pozicija u radnim tijelima Skupštine.

Autor: Služba za odnose s javnošću, www.bpkg.gov.ba

webmail kanton gorazdewebmail
Copyright © 2005-2023. BPK Goražde.
Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole, uz OBAVEZNO navođenje izvora.