• OBJAVLJENO: 28.01.2020.
Iz Skupštine BPK Goražde
Održana sjednica Komisije za mlade Skupštine BPK Goražde

Komisija za mlade Skupštine Bosansko-podrinjskog kantona Goražde, na prvoj redovnoj sjednici održanoj danas,  razmatrala je prijedloge pristiglih prijava po Javnom pozivu Komisije za dodjelu zahvalnica pravnim i fizičkim licima s područja Bosansko-podrinjskog kantona Goražde koji su u 2019. godini dali poseban doprinos poboljšanju položaja mladih ili su radili na afirmaciji mladih.

Komisija je nakon razmatranja donijela zaključak da se zahvalnice pravnim licima dodijele Mreži mladih Muftijstva goraždanskog, organizaciji World Vision-Ured u Goraždu, Udruženjima „Aldi“ i „Kum“ te Udruženju mladih Općine Pale u FBiH.

Kada je riječ o zahvalnicama koje će se dodijeliti fizičkim licima, Komisija je donijela zaključak da se zahvalnice dodijele Emini Bogdanić, Džejli Ramović, Kenanu Baljiću, Hamzi Salkoviću, Elmedini Laličić, Emiru Hastoru, Lejli Žuga, Mirzi Hadžiću i Amni Kazagić.

Na sjednici Komisije donešen je zaključak kojim se pozivaju omladinska udruženja s područja BPK Goražde da dostave svoje prijedloge za Program rada Komisije za mlade za 2020.godinu.

Autor: Služba za odnose s javnošću, www.bpkg.gov.ba

webmail kanton gorazdewebmail
Copyright © 2005-2023. BPK Goražde.
Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole, uz OBAVEZNO navođenje izvora.