• OBJAVLJENO: 05.11.2020.
Iz Vlade BPK Goražde
Generalni direktor “JP BH POŠTA” d.o.o. Sarajevo Mirsad Mujić posjetio Bosansko-podrinjski kanton Goražde

Premijerka Bosansko-podrinjskog kantona Goražde Aida Obuća sastala se danas sa generalnim direktorom “JP BH POŠTA” d.o.o. Sarajevo Mirsadom Mujićem.

Na sastanku održanom u zgradi Vlade BPK Goražde razgovarano je o saradnji našeg kantona sa ovim javnim preduzećem te mogućnostima realizacije zajedničkih projekata  od društvenog značaja.

Kako je istaknuto na sastanku,  JP “BH Pošta” d.o.o. Sarajevo se kontinuirano posvećuje aktivnostima izvan svoje primarne djelatnosti, a koje pozitivno utiču na njeno radno, društveno i prirodno okruženje a dugogodišnje iskustvo rezultiralo je razvojem i modernizacijom tradicionalne poštanske djelatnosti u BiH. Ujedinjujući tradicionalno i novo, ostvaren je dobar  poslovni image koji je  osigurao dominantnu poziciju najboljeg poštanskog operatora na bosanskohercegovačkom  tržištu, pa i šire.

Nakon sastanka, u pratnji premijerke BPK Goražde, direktor Mujić posjetio je i Centar pošta Goražde, gdje se  upoznao  sa svakodnevnim tehničko-tehnološkim procesima od prijema do uručenja pošiljaka, posebno u periodu borbe protiv pandemije virusa COVID-19.

Autor: Služba za odnose s javnošću, www.bpkg.gov.ba

webmail kanton gorazdewebmail
Copyright © 2005-2023. BPK Goražde.
Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole, uz OBAVEZNO navođenje izvora.